2020-06-19 08:04:51• hírek • Fizetett tartalom

Megbízhat-e még az autó akkumulátorában? Az AutoAs szakemberei letesztelik

A szatmárnémeti AutoAs-t valószínűleg minden autós ismeri már: legyen szó szervizelésről, vagy akár ritka autóalkatrészek beszereléséről, az AutoAs-hoz bizalommal lehet fordulni.

A szerviz szolgáltatásai egészen széles skálán mozognak: a műhelyben dolgozó szakemberek egyebek mellett motor-diagnosztikával és -javítással, futószögállítással és klíma-karbantartással is foglalkoznak, de bátran fordulhatunk hozzájuk akkor is, ha kopó-fogyó alkatrészeket kell cserélni az autóban. Az autóalkatrész-kereskedés professzionalizmusához tehát kétség sem férhet, s ennek köszönhetően az utóbbi években számos elégedett, s épp ezért hűséges ügyfelet mondhat magáénak.


A szolgáltatások e széles tárházában szerencsére megtaláljuk az akkumulátorvizsgálatot is, melyre ebben az időszakban talán nagyobb szükség van, mint valaha, a koronavírus-járvány és az ennek okán bevezetett korlátozások miatt ugyanis nagyon sok autó töltött akár egy-két hónapot is néma mozdulatlanságban. Abban az esetben, ha e kulcsfontosságú alkatrész kiváló állapotban van, a kényszerpihenő elméletileg meg se kottyan neki, viszont egy olyan akkumulátor, melyet már évek óta nyüstölünk, könnyen megbízhatatlanná válhat a több hetes szünet után, mivel nem tesz neki jót a "munkanélküliség".


Az autósok körében jól ismert Varta statisztikái szerint a motorháztető alatt lapuló áramforrásoknak mintegy 34 százaléka már az utóbbi kategóriába tartozik, tehát bármikor cserben hagyhatja a kocsi tulajdonosát. Amennyiben Ön bizonytalan akkumulátora állapotát illetően, és nem szeretné, hogy az autója váratlanul megmakacsolja magát, akkor mindenképp térjen be az AutoAs szervizébe, ahol készségesen felmérik az akku állapotát, és ha szükséges, akkor ki is cserélik azt kedvezményes áron.


Az AutoAs a Closca sugárút 42. szám alatt várja ügyfeleit. A megbízható szakemberekből álló csapat hétfőtől péntekig 8:30 és 18 óra között, szombaton pedi 8:30-tól 13 óráig áll az autósok rendelkezésére. További információkért tárcsázza a 0261 806 026-os vagy 0728 555 592-es telefonszámok egyikét, vagy keresse fel személyesen a szervizt, ahol minden kérdésére választ adnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: